2019/22. heti menü



Menüt jelenleg CSAK Békéscsaba, Gyula, Gyulavári, Gerla és Doboz településekre szállítunk ki!!!
Megértésüket köszönjük!

Menü ára kiszállítva: 840,- Ft/adag
Külön csomagolás esetén további csomagolási díjat számítunk fel!
  • Név:
  • Kiszállítási cím:
  • Telefonszám:
  • E-mail:
2019. 05. 27. - hétfő
Leves: Zellerkrémleves
adag A menü: Székelykáposzta
adag B menü: Lencsefőzelék, vagdalt
adag C menü: Fűszeres csirkecomb, párolt rizs,savanyúság
2019. 05. 28. - kedd
Leves: Paradicsomleves
adag A menü: Rántott szelet, burgonyapüré
adag B menü: Zöldborsófőzelék, vajban párolt csirkemell
adag C menü: Zöldséges gombás marhatokány,tésztával
2019. 05. 29. - szerda
Leves: Tojásleves
adag A menü: Debreceni sertés tokány, tésztával,savanyú
adag B menü: Istambuli halfilé, zöldséges rizs (olívabogyó,kukorica,tejszín)
adag C menü: Lecsós csirkemáj, törtburgonya
2019. 05. 30. - csütörtök
Leves: Zöldségleves
adag A menü: Serpenyős burgonya, lecsókolbász, savanyúság
adag B menü: Fokhagyma mártás sült tarjával
adag C menü: Rizses hús
2019. 05. 31. - péntek
Leves: Sertés raguleves
adag A menü: Mákostészta
adag B menü: Rakott Spagetti, darálthússal
adag C menü: Túrós csusza




Nyomtatható verzió

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player
Mai menü

Leves: Frankfurti leves
A menü: Tarhonyáshús, savanyúság
B menü: Finomfőzelék, sült csirkeszárny
C menü: Stefániavagdalt,burgonyapüré,savanyú (marhahúsból)

Jövő heti menü

2019/22. hét

2019. 05. 27. - hétfő

Leves: Zellerkrémleves
A menü: Székelykáposzta
B menü: Lencsefőzelék, vagdalt
C menü: Fűszeres csirkecomb, párolt rizs,savanyúság

2019. 05. 28. - kedd

Leves: Paradicsomleves
A menü: Rántott szelet, burgonyapüré
B menü: Zöldborsófőzelék, vajban párolt csirkemell
C menü: Zöldséges gombás marhatokány,tésztával

2019. 05. 29. - szerda

Leves: Tojásleves
A menü: Debreceni sertés tokány, tésztával,savanyú
B menü: Istambuli halfilé, zöldséges rizs (olívabogyó,kukorica,tejszín)
C menü: Lecsós csirkemáj, törtburgonya

2019. 05. 30. - csütörtök

Leves: Zöldségleves
A menü: Serpenyős burgonya, lecsókolbász, savanyúság
B menü: Fokhagyma mártás sült tarjával
C menü: Rizses hús

2019. 05. 31. - péntek

Leves: Sertés raguleves
A menü: Mákostészta
B menü: Rakott Spagetti, darálthússal
C menü: Túrós csusza

Fizetési lehetőségek
ticket Restaurant, Sodex Ho, Cheque Dejeuner
Kedvezményes étkeztetéssel
kapcsolatban keresse telefonon irodánkat:
+36-66-412-217