2018/47. heti menü



Menüt jelenleg CSAK Békéscsaba, Gyula, Gyulavári, Gerla és Doboz településekre szállítunk ki!!!
Megértésüket köszönjük!

Menü ára kiszállítva: 780,- Ft/adag
Külön csomagolás esetén további csomagolási díjat számítunk fel!
  • Név:
  • Kiszállítási cím:
  • Telefonszám:
  • E-mail:
2018. 11. 19. - hétfő
Leves: Édes Káposztaleves
adag A menü: Borsos sertés-tokány, párolt rizs, savanyúság
adag B menü: Vegyes gyümölcsszósz, párolt csirkemell
adag C menü: Vadpörkölt, tésztával
2018. 11. 20. - kedd
Leves: Felesborsó leves
adag A menü: Slambuc füstölt szalonnával
adag B menü: Tejszines Lasagne
adag C menü: Rántott csirkemellfilé, törtburgonyával
2018. 11. 21. - szerda
Leves: Zöldséges Karalábéleves
adag A menü: Csülök péknémódra, burgonyával
adag B menü: Csicseriborsó főzelék, Vagdalt
adag C menü: Budapest csirke aprópecsenye, párolt rizs
2018. 11. 22. - csütörtök
Leves: Tojásleves
adag A menü: Rántott szelet, rizi-bizi, savanyú
adag B menü: Kelbimbófőzelék, sült pulykacomb
adag C menü: Gombapörkölt,tésztával
2018. 11. 23. - péntek
Leves: Babgulyás
adag A menü: Serpenyős burgonya, lecsókolbász, savanyúság
adag B menü: Grízes tészta, barack lekvárral
adag C menü: Brindzás tészta




Nyomtatható verzió

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player
Mai menü

Leves: Csirkeaprólékleves
A menü: Töltött padlizsán.(vagy cukini) burgonyapürével
B menü: Káposztás tészta
C menü: Szilvás gombóc

Jövő heti menü

2018/47. hét

2018. 11. 19. - hétfő

Leves: Édes Káposztaleves
A menü: Borsos sertés-tokány, párolt rizs, savanyúság
B menü: Vegyes gyümölcsszósz, párolt csirkemell
C menü: Vadpörkölt, tésztával

2018. 11. 20. - kedd

Leves: Felesborsó leves
A menü: Slambuc füstölt szalonnával
B menü: Tejszines Lasagne
C menü: Rántott csirkemellfilé, törtburgonyával

2018. 11. 21. - szerda

Leves: Zöldséges Karalábéleves
A menü: Csülök péknémódra, burgonyával
B menü: Csicseriborsó főzelék, Vagdalt
C menü: Budapest csirke aprópecsenye, párolt rizs

2018. 11. 22. - csütörtök

Leves: Tojásleves
A menü: Rántott szelet, rizi-bizi, savanyú
B menü: Kelbimbófőzelék, sült pulykacomb
C menü: Gombapörkölt,tésztával

2018. 11. 23. - péntek

Leves: Babgulyás
A menü: Serpenyős burgonya, lecsókolbász, savanyúság
B menü: Grízes tészta, barack lekvárral
C menü: Brindzás tészta

Fizetési lehetőségek
ticket Restaurant, Sodex Ho, Cheque Dejeuner
Kedvezményes étkeztetéssel
kapcsolatban keresse telefonon irodánkat:
+36-66-412-217