2019/8. heti menü



Menüt jelenleg CSAK Békéscsaba, Gyula, Gyulavári, Gerla és Doboz településekre szállítunk ki!!!
Megértésüket köszönjük!

Menü ára kiszállítva: 840,- Ft/adag
Külön csomagolás esetén további csomagolási díjat számítunk fel!
  • Név:
  • Kiszállítási cím:
  • Telefonszám:
  • E-mail:
2019. 02. 18. - hétfő
Leves: Tavaszi zöldségleves
adag A menü: Milánói sertésborda
adag B menü: Kaporszósz,marhavagdalt
adag C menü: Tejfölös mustáros csirkecomb,burgonyapürével
2019. 02. 19. - kedd
Leves: Francia hagymaleves
adag A menü: Vegyes sertéspörkölt, burgonya, savanyúság
adag B menü: Zöldbabfőzelék, sült pulykacombfilé
adag C menü: Istambuli halfilé, zöldséges rizs (olívabogyó,kukorica,tejszín)
2019. 02. 20. - szerda
Leves: Májgaluska leves
adag A menü: Rántott sajt, burgonypüré, tartármártás
adag B menü: Rakott édeskáposzta
adag C menü: Zúzapörkölt, pirított tarhonya, savanyú
2019. 02. 21. - csütörtök
Leves: Lebencs leves
adag A menü: Töltött csirkecomb, rizi-bizi, savanyúság
adag B menü: Burgonyafőzelék, fasírt
adag C menü: Hentestokány, tészta
2019. 02. 22. - péntek
Leves: Csirkeaprólékleves
adag A menü: Slambuc füstölt szalonnával
adag B menü: Grízes tészta, barack lekvárral
adag C menü: Olasz rakott tészta




Nyomtatható verzió

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player
Jövő heti menü

2019/8. hét

2019. 02. 18. - hétfő

Leves: Tavaszi zöldségleves
A menü: Milánói sertésborda
B menü: Kaporszósz,marhavagdalt
C menü: Tejfölös mustáros csirkecomb,burgonyapürével

2019. 02. 19. - kedd

Leves: Francia hagymaleves
A menü: Vegyes sertéspörkölt, burgonya, savanyúság
B menü: Zöldbabfőzelék, sült pulykacombfilé
C menü: Istambuli halfilé, zöldséges rizs (olívabogyó,kukorica,tejszín)

2019. 02. 20. - szerda

Leves: Májgaluska leves
A menü: Rántott sajt, burgonypüré, tartármártás
B menü: Rakott édeskáposzta
C menü: Zúzapörkölt, pirított tarhonya, savanyú

2019. 02. 21. - csütörtök

Leves: Lebencs leves
A menü: Töltött csirkecomb, rizi-bizi, savanyúság
B menü: Burgonyafőzelék, fasírt
C menü: Hentestokány, tészta

2019. 02. 22. - péntek

Leves: Csirkeaprólékleves
A menü: Slambuc füstölt szalonnával
B menü: Grízes tészta, barack lekvárral
C menü: Olasz rakott tészta

Fizetési lehetőségek
ticket Restaurant, Sodex Ho, Cheque Dejeuner
Kedvezményes étkeztetéssel
kapcsolatban keresse telefonon irodánkat:
+36-66-412-217