2019/51. heti menü



Menüt jelenleg CSAK Békéscsaba, Gyula, Gyulavári, Gerla és Doboz településekre szállítunk ki!!!
Megértésüket köszönjük!

Menü ára kiszállítva: 840,- Ft/adag
Külön csomagolás esetén további csomagolási díjat számítunk fel!
  • Név:
  • Kiszállítási cím:
  • Telefonszám:
  • E-mail:
2019. 12. 16. - hétfő
Leves: Zellerkrémleves
adag A menü: Debreceni sertés tokány, tésztával,savanyú
adag B menü: Paradicsomos káposzta marhafasírttal
adag C menü: Istambuli halfilé, zöldséges rizs (olívabogyó,kukorica,tejszín)
2019. 12. 17. - kedd
Leves: Tavaszi karalábéleves
adag A menü: Sült hurka, kolbász törtburgonyával
adag B menü: Zöldborsófőzelék, zöldséges rolád
adag C menü: Tejszínes currys csirkeapró bulgurral
2019. 12. 18. - szerda
Leves: Édes Káposztaleves
adag A menü: Lecsós sertésborda, párolt rizs
adag B menü: Lencsefőzelék, fasírt
adag C menü: Kapros tejfölös pulyka aprópecsenye, tésztával
2019. 12. 19. - csütörtök
Leves: Kapros tökleves
adag A menü: Körmöspacal, burgonya, savanyú
adag B menü: Kelkáposzta főzelék, vagdalt
adag C menü: Rántott csirkemellfilé, rizi-bizi
2019. 12. 20. - péntek
Leves: Tárkonyos sertésraguleves
adag A menü: Rakott Spagetti, darálthússal
adag B menü: Krumplis tészta, (hagymás)
adag C menü: Mákostészta
2019. 12. 21. - szombat
Leves: Kellemes ünnepeket kíván a Dobozi Kisvendéglő összes dolgozója!!!
adag A menü:
adag B menü:
adag C menü:




Nyomtatható verzió

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player
Mai menü

Leves: Frankfurti leves
A menü: Pásztor tarhonya, savanyúság
B menü: Szilvás gombóc
C menü: Rakott Patiszon

Jövő heti menü

2019/51. hét

2019. 12. 16. - hétfő

Leves: Zellerkrémleves
A menü: Debreceni sertés tokány, tésztával,savanyú
B menü: Paradicsomos káposzta marhafasírttal
C menü: Istambuli halfilé, zöldséges rizs (olívabogyó,kukorica,tejszín)

2019. 12. 17. - kedd

Leves: Tavaszi karalábéleves
A menü: Sült hurka, kolbász törtburgonyával
B menü: Zöldborsófőzelék, zöldséges rolád
C menü: Tejszínes currys csirkeapró bulgurral

2019. 12. 18. - szerda

Leves: Édes Káposztaleves
A menü: Lecsós sertésborda, párolt rizs
B menü: Lencsefőzelék, fasírt
C menü: Kapros tejfölös pulyka aprópecsenye, tésztával

2019. 12. 19. - csütörtök

Leves: Kapros tökleves
A menü: Körmöspacal, burgonya, savanyú
B menü: Kelkáposzta főzelék, vagdalt
C menü: Rántott csirkemellfilé, rizi-bizi

2019. 12. 20. - péntek

Leves: Tárkonyos sertésraguleves
A menü: Rakott Spagetti, darálthússal
B menü: Krumplis tészta, (hagymás)
C menü: Mákostészta

2019. 12. 21. - szombat

Leves: Kellemes ünnepeket kíván a Dobozi Kisvendéglő összes dolgozója!!!
A menü:
B menü:
C menü:

Fizetési lehetőségek
ticket Restaurant, Sodex Ho, Cheque Dejeuner
Kedvezményes étkeztetéssel
kapcsolatban keresse telefonon irodánkat:
+36-66-412-217