Elérhetőségeink

  •  
  • Dobozi Kisvendéglő
  •  
  • 5624 Doboz, Kossuth tér 23.
  • Telefon:
  • (66) 635-060  
  •  
  •  
  •  
  • Seben Ferenc
  •  
  • Üzletvezető (menü futár)
  • Telefon:
  • +36-70-394-7927  
  •  
  •  
  •  
  • Békési Lajos
  •  
  • Tulajdonos
  • Telefon:
  • +36-66-635-060  
  •  
  •  
  •  
  • Iroda - Kedvezményes étkeztetés
  • Telefon:
  • +36-66-412-217  
  •  
  •  
  •  
  • Lipták Lajos
  •  
  • menü futár (Békéscsabán)
  • Telefon:
  • +36-70-526-1395  
  •  
  •  

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player
Mai menü

Leves: Olasz Zöldségleves
A menü: Paradicsomos fűszeres halfilé, párolt rizs
B menü: Tejszines Lasagne
C menü: Pirított sertés máj,főtt burgonya,savanyúság

Jövő heti menü

2019/4. hét

2019. 01. 21. - hétfő

Leves: Tejes zöldborsóleves
A menü: Zúzapörkölt, pirított tarhonya, savanyú
B menü: Burgonyafőzelék, sültkolbász
C menü: Csikós sertés-tokány,párolt rizs

2019. 01. 22. - kedd

Leves: Brokkolikrémleves
A menü: Fűszeres csirkecomb, párolt rizs,savanyúság
B menü: Tarka-babfőzelék, marhavagdalt
C menü: Toros sertéspörkölt (aprókáposztával)

2019. 01. 23. - szerda

Leves: Daragaluskaleves
A menü: Rántott sertésmáj ,pürével, savanyúság
B menü: Finomfőzelék, sült csirkeszárny
C menü: Harcsapörkölt, túróstészta

2019. 01. 24. - csütörtök

Leves: Zsengésbableves
A menü: Rakott burgonya
B menü: Meggyszósz, rántott csirkemell
C menü: Frankfurti sertés- aprópecsenye, párolt-rizs

2019. 01. 25. - péntek

Leves: Palócleves
A menü: Grízes tészta, barack lekvárral
B menü: Káposztás tészta
C menü: Rakott Spagetti, darálthússal

Fizetési lehetőségek
ticket Restaurant, Sodex Ho, Cheque Dejeuner
Kedvezményes étkeztetéssel
kapcsolatban keresse telefonon irodánkat:
+36-66-412-217