Elérhetőségeink

  •  
  • Dobozi Kisvendéglő
  •  
  • 5624 Doboz, Kossuth tér 23.
  • Telefon:
  • (66) 635-060  
  •  
  •  
  •  
  • Seben Ferenc
  •  
  • Üzletvezető (menü futár)
  • Telefon:
  • +36-70-394-7927  
  •  
  •  
  •  
  • Békési Lajos
  •  
  • Tulajdonos
  • Telefon:
  • +36-66-635-060  
  •  
  •  
  •  
  • Iroda - Kedvezményes étkeztetés
  • Telefon:
  • +36-66-412-217  
  •  
  •  
  •  
  • Lipták Lajos
  •  
  • menü futár (Békéscsabán)
  • Telefon:
  • +36-70-526-1395  
  •  
  •  

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player
Mai menü

Leves: Csirkeaprólékleves
A menü: Töltött padlizsán.(vagy cukini) burgonyapürével
B menü: Káposztás tészta
C menü: Szilvás gombóc

Jövő heti menü

2018/47. hét

2018. 11. 19. - hétfő

Leves: Édes Káposztaleves
A menü: Borsos sertés-tokány, párolt rizs, savanyúság
B menü: Vegyes gyümölcsszósz, párolt csirkemell
C menü: Vadpörkölt, tésztával

2018. 11. 20. - kedd

Leves: Felesborsó leves
A menü: Slambuc füstölt szalonnával
B menü: Tejszines Lasagne
C menü: Rántott csirkemellfilé, törtburgonyával

2018. 11. 21. - szerda

Leves: Zöldséges Karalábéleves
A menü: Csülök péknémódra, burgonyával
B menü: Csicseriborsó főzelék, Vagdalt
C menü: Budapest csirke aprópecsenye, párolt rizs

2018. 11. 22. - csütörtök

Leves: Tojásleves
A menü: Rántott szelet, rizi-bizi, savanyú
B menü: Kelbimbófőzelék, sült pulykacomb
C menü: Gombapörkölt,tésztával

2018. 11. 23. - péntek

Leves: Babgulyás
A menü: Serpenyős burgonya, lecsókolbász, savanyúság
B menü: Grízes tészta, barack lekvárral
C menü: Brindzás tészta

Fizetési lehetőségek
ticket Restaurant, Sodex Ho, Cheque Dejeuner
Kedvezményes étkeztetéssel
kapcsolatban keresse telefonon irodánkat:
+36-66-412-217