Adatvédelmi nyilatkozat

Kedves Vendégeink!


Menüfogyasztás a hét minden napján 11:00 órától 13:00 óráig.


A Csárda nyitvatartása:

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: ZÁRVA
Szerda: 13:00-20:00
Csütörtök: 13:00-20:00
Péntek: 13:00-21:00
Szombat: 11:00-21:00
Vasárnap: 11:00-20:00


Előzetes asztalfoglalás lehetséges a 66/635-060-as telefonszámon.


Sok szeretettel várunk mindenkit!




Üdvözlettel:


a Dobozi Kisvendéglő és Csárda összes dolgozója

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player
Mai menü

Leves: Csirkeaprólékleves
A menü: Sajtos tejfölös makaróni
B menü: Slambuc füstölt szalonnával, kolbásszal (csípős)
C menü: Csibemájrizottó, savanyúság

Jövő heti menü

2020/33. hét

2020. 08. 10. - hétfő

Leves: Grízgaluska leves
A menü: Tejfölöspaprikás, csíkozott pulyka, tésztával
B menü: Burgonyafőzelék marhapogácsával
C menü: Rántott szelet, rizi-bizi, savanyú

2020. 08. 11. - kedd

Leves: Magyaros burgonyaleves
A menü: Milánói csirkemellfilé
B menü: Rakott zöldbab
C menü: Borsos sertés-tokány, párolt rizs, savanyúság

2020. 08. 12. - szerda

Leves: Gombaleves
A menü: Sajtos-tejszines csirkecomb,párolt rizs
B menü: Sárgaborsófőzelék, sertés vagdalt
C menü: Toros sertéspörkölt (aprókáposztával)

2020. 08. 13. - csütörtök

Leves: Tavaszi zöldségleves
A menü: Búbos csirkemell friss zöldségsaláta
B menü: Aranypanírban sült hekkfilé spenóttal
C menü: Tarhonyáshús, savanyúság

2020. 08. 14. - péntek

Leves: Jókai bableves
A menü: Bolognai spagetti
B menü: Grízes tészta baracklekvárral
C menü: Krumplis tészta, (hagymás)

Fizetési lehetőségek
ticket Restaurant, Sodex Ho, Cheque Dejeuner
Kedvezményes étkeztetéssel
kapcsolatban keresse telefonon irodánkat:
+36-66-412-217