Adatvédelmi nyilatkozat

Kedves Vendégeink!


Menüfogyasztás a hét minden napján 11:00 órától 13:00 óráig.


A Csárda nyitvatartása:

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: ZÁRVA
Szerda: 13:00-20:00
Csütörtök: 13:00-20:00
Péntek: 13:00-21:00
Szombat: 11:00-21:00
Vasárnap: 11:00-20:00


Előzetes asztalfoglalás lehetséges a 66/635-060-as telefonszámon.


Sok szeretettel várunk mindenkit!




Üdvözlettel:


a Dobozi Kisvendéglő és Csárda összes dolgozója

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Powered by Flash MP3 Player
Jövő heti menü

2020/29. hét

2020. 07. 13. - hétfő

Leves: Tejfölös burgonyaleves
A menü: Bakonyi pulyka aprópecsenye, tésztával
B menü: Tökfőzelék, marhafasírt
C menü: Budapest sertés-aprópecsenye, párolt rizs

2020. 07. 14. - kedd

Leves: Tejes zöldborsóleves
A menü: Milánói sertésborda
B menü: Rakott burgonya (csípős)
C menü: Tejszínes-currys csirkeapró bulgurral

2020. 07. 15. - szerda

Leves: Tavaszi zöldségleves
A menü: Harcsapaparikás, túróstészta
B menü: Burgonyafőzelék, vagdalt
C menü: Csirkemell csíkok stroganoff módra tésztával

2020. 07. 16. - csütörtök

Leves: Lebbencs leves
A menü: Búbos csirkemell friss zöldségsaláta
B menü: Rakott karfiol
C menü: Töltött paprika

2020. 07. 17. - péntek

Leves: Savanyú káposztaleves füstölthússal, kolbásszal
A menü: Mákosguba csokis rumos öntettel
B menü: Olasz rakott tészta
C menü: Csirkemellrizottó,szilvabefőtt

Fizetési lehetőségek
ticket Restaurant, Sodex Ho, Cheque Dejeuner
Kedvezményes étkeztetéssel
kapcsolatban keresse telefonon irodánkat:
+36-66-412-217